Nordic Tech Fund

landningssida bild 2 NTF

Fonden har öppnat för teckning

Nordic Tech Fund är för dig som är intresserad av att investera i ny svensk teknik. Fonden har idag 9 porföljbolag och vi avser investera i ett 20-tal ytterligare spännande bolag. För att göra detta tar vi nu in mer pengar från investerare. Nordic Tech Fund är ansluten till Euroclear och noterad på NGM.

I samarbete med Nordnet är det utan problem möjligt att investera direkt från ISK, Kapitalförsärkring eller vanlig depå. Minsta post att investera är 50 000 SEK. Vill du teckna dig via Nordnet hittar du erbjudandet under Mina Sidor >> Företagshändelser och IPO:er när du loggat in på Nordnet.

Du kan även teckna dig via din egen bank. Då går tecknar du dig för fondandelar via Mangold Fondkommission. Om du vill investera från ISK eller Kapitalförsäkring, låt din bank veta detta så kan de hjälpa dig så det blir från rätt konto. Teckning utanför Nordnet sker HÄR

Vilken konto vill du investera genom?

Följ stegen nedan för att teckna dig via Nordnet

Steg 1 - Nordnet

För att kunna teckna dig på Nordnet behöver du ett konto och vara inloggad. Du hittar erbjudandet under Mina Sidor och sen Företagshändelser & IPO:er

Steg 2 - Nordnet

Inne på Företagshändelser & IPO:er hittar du Nordic Tech Fund i listan. Klicka på Läs villkor /Svara till höger. Efter det väljer du om du vill investera från ISK, KF eller depå.

Annan bank

Om du inte har ett konto på Nordnet så kan du teckna dig på andra bankers ISK via vårt ombud Mangold Fondkommission. Vinstandelsbevisen kommer att synas på den depå du anger till Mangold via tecknignssedeln.

När du tagit dig till Mangold, följd stegen nedan.

Steg 1 - Annan bank

Om du inte har ett konto på Nordnet kan du teckna dig via anmälningssedel. Klicka på länken till ovan för att komma till teckningssidan hos Mangold Fondkommission. Klicka sedan på “Teckna vinstandelsbevis”.

Steg 2 - Annan bank

Efter det fyller du i anmälningssedeln.

Observera att om du vill teckna via Kapitalförsäkring eller ISK bör du ladda ner anmälningssedeln och notifiera din bank om den så att teckning sker från dessa konton direkt. Tecknar du från depå kan du genomföra teckning själv.

Underteckning sker via BankID

Har du problem med att teckna dig?

Tveka inte att höra av dig till
info@nordictechfund.se

Christian Björkman, VD
070-636 45 12