Kom med på vår resa!

Nu är fonden öppen för dig som investerare att teckna dig för andelar. Genom att investera i Nordic Tech Fund får du unik exponering till nya spännande teknikbolag före alla andra, och innan de når börsen. Vi har idag 10 bolag i portföljen, och ska totalt investera i ungefär 30 bolag.

Fonden har öppnat för teckning

Nordic Tech Fund är för dig som är intresserad av att investera i ny svensk teknik. Fonden har idag 9 portföljbolag och vi avser investera i ett 20-tal ytterligare spännande bolag. För att göra detta tar vi nu in mer pengar från investerare. Nordic Tech Fund är ansluten till Euroclear och noterad på NGM.

I samarbete med Avanza är det möjligt att investera direkt från ISK, Kapitalförsäkring eller vanlig depå. 

Vill du teckna dig via Avanza klicka du på länken nedan. Är du inloggad skall du komma direkt till erbjudandet. Annars hittar du det i menyn på Avanza under Spara & Investera >> Börsintroduktioner & emissioner. Scrolla sedan ner till “Övriga erbjudanden som vi inte är involverade i som finansiell rådgivare eller selling agent” och loggar in på ditt konto.

Du kan även teckna dig via annan egen bank. Då tecknar du dig för fondandelar via Mangold Fondkommission där du fyller i en teckningssedel. Om du vill investera från ISK eller Kapitalförsäkring på det här sättet är det viktigt att du informerar din bank om detta så kan de hjälpa dig så det blir från rätt konto. Teckningssedeln går att ladda ner om banken frågar efter den. Använder du annan bank än Avanza klickar du på länken under Mangold nedan.

Emissionen har öppet mellan 26 nov – 22 dec (21 dec på Avanza).

Nu kan du teckna dig i Nordic Tech Fund via Avanza. Klicka på knappen ovan och logga in via ditt BankID.

Om du vill ha dina vinstandelsbevis till en depå i annan bank så kan du teckna dig via Mangold Fondkommission.

Har du problem med att teckna dig? Eller frågor om Nordic Tech Fund?